sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Aurinkoista viikonloppua

 Ihanaa saada nauttia auringosta niin pitkän sadejakson jälkeen. En tosin edelleenkään tarkene ilman toppatakkia 😂 Jostain syystä palelee, varjossa varsinkin, ja ihmettelen miten tytöt tarkenee korkeintaan pikkusessa hupparissa ja hatussa ulkona. Tänään heillä ei ollu takkejakaan, Iinalla pelkkä mekko 😅

Hän oli perjantain pois hoidosta eikä päässyt isälleen viikonlopuksi kun torstaina päiväkodista soitettiin että yskii ja niiskuttaa. Hain hänet vähän aiemmin kotiin ja pidettiin pitkä viikonloppu kotona. Lumi on nyt räkäinen ja Iina ihan ok. Todennäköisesti itse sairastun myös, harvoin vältyn flunssalta. Sami taas ei sairastu koskaan.

uniikki lumihiutaleeni 💗


toisen hiutaleen ihana asuvalinta 💗



Samilla viimeinen päivystysviikonloppu kohta ohi, onneksi. Molempina öinä tullut lähtö johonkin ja herään siihen aina. Työt loppuu 9.6. ja siitä siirtyminen uuteen työpaikkaan ehkä heti tai sitten seuraavalla viikolla, jännää. Ei enää päivystyksiä ja työaikakin on perheelliselle parempi, 7-15 niin ehtii olla lastenkin kanssa vähän enemmän. Toki pitäisi osata mennä aikaisemmin nukkumaan. Valvotaan molemmat usein yli puolenyön, itse nukun sitten suosiolla päikkäreitä. Oikeastaan aina kun mahdollista, varsinkin rankkojen touhupäivien jälkeen palaudun aika hitaasti.


Vietettiin viikonloppu ulkona, Iina ei vaan ikinä tahdo lenkille lähteä niin vaikea heidän kanssa on koirien lenkittäminen yhdistää. Pihalla parasta. Eikä tahdo enää että ajelen häntä peräkärryllä päiväkotiin 😂 Josko teen niistä sitten vaan kävelyvaunut tai yritän lahjoa hänet miettimään uudelleen. 

Ajoin nurmikon eilen, hiki tuli vähän, kiitos toppatakin 😂😂 En ole neljään vuoteen leikkuria käyttänyt niin kävi vähän sormien päälle. Tänään trimmasin loput pöheiköt ja samalla haaveilin että miten haluan päästä eroon pihalla kaikesta epämääräisestä. 

heiluva osa kuvasta on Lumi 😂

 

Hiekkalaatikkokin eteni jo siihen pisteeseen että hiekat puuttuu 😍😎 Eilen sahasin laudat pätkiin ja tänään kun trimmailin niin Sami samalla ruuvaili kasaan sitä tyttöjen kanssa. Toki siis vaatii vielä pressun pohjalle, unohdin. Mutta kuitenkin eteni tosi nopeasti tohon pisteeseen ja ensi viikolla toivottavasti saadaan hiekat niin pääsee tytöt leikkimään. Loput laudat menee Samin mansikkamaahan ilmeisesti, on varmaan hänellä seuraavana kiikarissa sitä aloittaa.




tohon sen halusin...

ja siihen se sitten ilmestyikin 😍
 

Kitkemishommia olisi jonkun verran. Talon seinustan kivikosta kasvaa ympäri talon aika paljon rikkaruohoa, sekin vaan niin iso työ että jäänyt. Tänään sain ehkä 30 sentin matkalta kitkettyä 😂 Onneksi tuo piha edennyt paljon ja kokoaika kivemmaksi, viihdytään tyttöjen kanssa siinä koko kesä. Kaikki ystävät, kaverit ja Samikin on koko kesän töissä niin ollaan vaan me. Käydään varmasti ainakin mummolassa ja ehkä isäni luona. Siinäpä meidän suunnitelmat yhdeksälle viikolle 😂 Kahluualtaan ostin joku aika sitten ja nyt jos kelit sallii niin tytöt pääsevät sitä kokeilemaan 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti