tiistai 18. toukokuuta 2021

Kuvia meidän sisustuksesta

 Ihan tuolla ekoissa kirjoitteluissa kuvailin paljon kotimme remonttia. Lähes kaikki pinnat tosiaan käsiteltiin jotenkin ja ne mitä ei silloin tehty niin tehdään joskus tulevaisuudessa.

Tähän ajattelin laittaa kuvia omista lempijutuista tässä kotona. Rakastan sisustusta ja lähes jatkuvasti täällä jotain pientä muutosta tehdään ja kokoaika mietin käytännöllisyyttä lasten ja koirien kanssa. Värit ovat kivoja ja tuovat kirkkautta ympärille, vaikka musta on myös ihana ja yhdistää tilat täällä toisiinsa.

Juuri mistään puun väristä en pidä. Pahin on sellainen vaalea tai kellertävä puu, ilmeisesti pyökkiä. Eniten siedän tummaa puuta mitä meillä on takkahuoneen katossa ja seinässä, ilmeisesti käsitelty jollain lakalla tai puunsuoja-aineella mikä näyttää ihan kivalta, vielä.


Eteisessä meidän takeille on tuommoinen pyörivä musta pallo naulakkona, lapsille, koirille ja kuulokkeille on myös omat naulakkonsa koska mitään vaatekaappia ei noin pieneen tilaan saa. Kallaxhyllyt kangaskoreineen toimii hyvin pipojen, hanskojen ja muiden pikkujuttujen kanssa. Vaikka kaikesta huolimatta yllättävän paljon vaatetusta ja sälää löytyy myös eteisen lattialta 😂😂


 

Sami välillä vinoilee että meidän koti on kun Ikean kuvastosta 😂 Nopeasti laskettuna meillä on kahdeksan Kallaxin hyllyä, joko 2x2 tai 2x4. Sitten on vielä takkahuoneessa Ikean seinähylly ja olohuoneessa Ikean sohvapöytä. Ei voi mitään että tykkään siitä yksinkertaisuudesta ja nuo värit miellyttävät. Muita hyllyn värejä on vaaleanpunainen, musta ja valkoinen.



Tuonne pöytään moni varmaan tykkää laitella kaikkea kaunista ja koristeellista mutta itse näen kätevänä näiden pikkusten kanssa että sieltä löytyy legot, junaradat ja kaikkea muuta pientä. Noihin laatikoihin mahtuu todella paljon tavaraa eikä lapset ihan kevyesti kaikkea levitä kun vaatii vähän voimia avata nuo.

ikkunataidetta, Iinan keksintö ja tykkään itsekin 😍

uusin hankinta hyppytytölle 😊

edesmenneen ystäväni piirtämä hevonen 💗💗

lasiin kaiverretut lehmät

ystäväni teettämä kello meidän eläimistä 💗💗

itse maalasin sellaisen kamalan värisen puun värin piiloon

tyttöjen huoneessa ihana Hello Kitty-pöytä

Itse leikkelin ja ompelin verhoista Iinan sänkyyn sopivan suojaverhon. Tästä tykkää kaikki, kuten kuvastakin näkyy niin heti oli avustaja verhoja sovittelemassa 😂 Näin sai myös kätevästi sängyn alaosan käyttöön ja sinne mahtuu muuten hankalasti sijoitettavia leluja piiloon 😂😍


Tämä viimeinen ollut semmoinen mistä olen haaveillut muissakin kodeissa mutta kattoon ei ole aiemmin saanut mitään koukkuja. Täällä sopivasti paneelikatto niin hyödynsin sen heti. Useimmat imukupeilla kiinnitettävät harvoin pysyy niinkuin luvataan ja vaunukorit vähän seilaa ees ja taas vinolla lattialla eikä purnukat pysy pystyssä ym hankalaa.

Onneksi meillä ei tuon enempää ole purnukoita tällä hetkellä, ostin juuri sopivan kokoisen korin ihan vahingossa 😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti