tiistai 1. kesäkuuta 2021

Terkut sairastuvalta

 Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin niin flunssa on kiertänyt meillä ja niinhän siinä kävi että olen nyt itsekin kipeä. Aamulla vielä käytiin Lumin kanssa lenkillä mutta sitten olo äityi pahemmaksi ja olen vaan lepäillyt. Onneksi pahin on jo ohi kun kurkkukipu siirtyi nenän vuotamiseksi, sitä pystyy kuitenkin hyvin lääkkeillä hoitamaan. 

Pakko on nyt fiilistellä kun toukokuu oli ensimmäinen kuukausi kun tein tätä blogia aktiivisesti, on tuntunut hyvältä ja toivon että jatkuu monen monta kuukautta tästäkin eteenpäin. On ollut antoisaa kertoa meistä ja välillä harmittaa kun en aiemmin ole tätä hoksannut.

Aamulla mentiin leikkipuiston ohitse ja Lumi melkein juoksi keinulle, ei ole hetkeen päässyt keinumaan ja siellä sitten vietettiin hyvä tovi. Kelikin suosi mutta ei ollut liian kuuma. Neiti nukahti vaunuihinkin kun tallustelin ympäriinsä uutta peliä pelaillen 😂😂

Iinan päiväkodilla oltiin treenattu lauluesityksiä yllätyksenä meille vanhemmille ja tänään pärähti kaksi videota puhelimeen, innolla odotin että mitä siinä tapahtuu mutta pettymys oli pienoinen kun huomasin ettei Iina ollut mukana ollenkaan. 



pokemon go-tyylinen, hyvin koukuttava peli 😂

Viime viikko oli aika hankala, aina jos tulee pienikin vastoinkäyminen niin sitten niitä tulee monta putkeen. Ensin kissat tiputti palapelini lattialle, olin tehnyt sitä tuntikausia ja päässyt puoleen väliin ja koko homma ihan turhaan. On edelleen tuossa laatikossa odottamassa että jaksanko aloittaa uudelleen, eipä ole nyt huvittanut 😂

Sitten meillä oli muistaakseni jotain kommunikointiongelmia Samin kanssa, en tarkkaan muista enää. Hänellä on tutkittu add, asperger, autismijuttuja ja tällä viikolla selvisikin että jotain hänellä on mutta mitään ei ole vielä saatu päätökseen. Aspergerin kirjo häneen ainakin sopii todella hyvin, sai kotiin lehtisiä mistä ollaan asioita nyt opiskeltu. 

Olin varannut labra-ajan papakokeeseen torstaille ja olinkin aikanaan liikenteessä mutta en muistanut että varasin sen Nastolaan Hollolan sijasta. Ajoin siis väärään paikkaan ja se lässähti siihen. Samikin joutui tuon takia tulemaan töistä kotiin kolme tuntia aiemmin mutta pilasin koko homma ja se pitää nyt jossain välissä varata uudelleen. Olen saanut jo kolme lähetettä sinne, katsotaan kuinka monta ehtivät vielä lähettää. 

Samalla on rassannut kun Samikin sai uuden työn enkä itse tule pääsemään mihinkään, ottaa välillä mielen päälle olla näin raihnainen näin nuorena. Toki on ihanaa olla lasten kanssa kotona ja kesäkin toivottavasti tulee olemaan kiva mutta joskus toivoisin että minullakin olisi työ ja vastapainoa tähän kotona olemiseen. Minulla on lääkäriaika kesäkuun viimeisellä viikolla ja saan toivottavasti vastauksia että mitä tehdään ja millä aikataululla. Nyt flunssassa vähän liikaakin korostuu nuo nivelsäryt, toivottavasti tämä tauti pian väistyy ja jaksan taas positiivisempia kirjoitella. Mutta tämä kaikki on elämää enkä aio sitä piilottaa, meillä tunteillaan ihan avoimesti. Minä varsinkin 😂💗💗



Iina huomasi että jätskini kastikkeessa oli 💗

vauhti oli kova 😂

Ihanaa kesäkuun alkua 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti