lauantai 1. kesäkuuta 2024

Blogin olemassaolon muistaminen

 Huh, pari vuotta hurahtanut ihan tosta vaan. Silti täällä on lukijoita käynyt, kiitos siitä 😊 Ikinä ei ole tarkoitus ollutkaan kokonaan lopetella, tarvitsin vaan taukoa keskittyäkseni tärkeisiin asioihin vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna tänne kirjoittelu olisi varmasti ollut mielelle hyväksi. Tapana kun ollut aika avoimesti kertoa kaikesta, oli palaute sitten mitä tahansa. 

Veljeni kanssa ollut vähän tekemisissä ja hänkin oli tsempit tuonne postaukseen laittanut 😊 Erot on aina hankalia ja eilen kun luin uudelleen tuon viimeisimmän päivityksen niin muistan yhä sen oudon tunteen mikä oli silloin, pelko aloittaa uutta ja toivo palata vanhaan vaikkei se mitenkään olisi toiminutkaan enää. 

Lasten kanssa varmaan erityisesti toivoo ettei elämässä olisi kauheasti kurjia asioita mutta eihän elämä aina ole pelkkää auringonpaistetta, eikä ennakkoon voi tietää miten joku asia tulee menemään. Lapset onneksi otti tilanteen todella hyvin, sopeutuivat uuteen arkeen sujuvasti ja sain naapureista nopeasti ystäviä jotka jeesivät tarpeen tullen. Ja yleensä huonoista tilanteista poikii jotain kivaa ja jännittävää kun vaan kohtaa tilanteet rohkeasti ja uskaltaa olla just se mitä on ja tehdä asioita mitkä on kivoja. 

Elämä kirkastui yllättävänkin nopeasti eron jälkeen, olen luonnostaankin selviytyjä enkä jää pitkäksi aikaa murehtimaan asioita mille ei mahda mitään. Olen kokenut niin paljon ettei vene kaadu helposti vaikka hetkiä olikin tuolloin kun tuntui etten enää ikinä löydä ketään, rakastan jakaa arkea toisen kanssa. Yksin oleminen on aina ollut vaikeaa, varmaan jo senkin takia että puhun niin paljon 😂😂 Onhan se ihan ok itsekseenkin jutella mutta pitkän päälle vähän tylsää.

Palailen varmaan taas tuttuun tapaani menneisiin paremmin uusien postauksien myötä mutta elämä on aika mallillaan ollut jo jonkun aikaa, löysin useampien tindertreffien jälkeen aika söpöläisen miehen joka yksien treffien jälkeen muutti saman katon alle 😍 Päivitin äsken profiilitiedot kun onhan tuota ikääkin tullut lisää ja samaten yksi tytön tyllerö on syntynyt reilu vuosi sitten. 💖

Esikoinen täyttää pian seitsemän ja aloittaa syksyllä koulun, keskimmäinen on reilu neljävuotias ja tosiaan pienin täytti huhtikuussa vuoden. Näihin kolmeen olen aikani käyttänyt mutta toivon että saisin panostettua taas tähän kirjoittamiseen, nytkin jotenkin tosi kivaa ja luontevaa palata tutun äärelle. 

Nythän tähän on hyvä paneutua kun tytöillä alkoi juuri kesälomat ja ovat melkein 24/7 kotona 😂

Kivaa kesäistä viikonloppua!💕




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti