sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Kuulumisia

 Vitsi miten tuntuu että päivät menevät todella nopeaan taas. Loma jo mennyt yli puolen välin, Anssilla alkoi perjantaina kesäloma. Kivat kolme viikkoa edessä. 😍 En tiedä miten en muka ole ehtinyt päivittää blogia, mutta nyt tuntui töiden ohessa olevan sellainen rako että jotain laittelen. 

No siis töitä olen paiskinut aina kun ollut tilaisuus, yllättävän vähän niitä viikolla on ollut. Tytöt tapellut koko viikon, tuntunut ettei oikein mistään tule mitään. 😂 Tiistai-illaksi sain isommat hetkeksi Lumin isän luokse riehumaan, oli hetken rauhallista. 

Lumi on opetellut kuvailemaan, luuri
täynnä hänen räpsimiä kuvia 😂


Asuntoja olen selaillut netissä paljon ja paria ollaan käyty katsomassa. Meillä on vaan niin vaativat kriteerit ilmeisesti että vähän jännittää löytyykö koskaan sellaista mikä olisi molempien mielestä hyvä. Tärkeimmät jutut on sijainti, kosteiden tilojen kunto ja että olisi kaksi vessaa. Kaikissa on jotain noista mutta missään ei ole kaikkia. 😄 Ja tietenkin oma piha jossa olisi tilaa lapsille ja miksei aikuisillekin.

Tänään käytiin ihan tuosta läheltä katsomassa yksi talo joka vaatisi pintaremonttia joka paikkaan. Oli mahdollisuus toiseen vessaan, kosteat tilat oli remontoitu, piha oli kiva ja oma. Sijaintikin hyvä koska tässä lähellä. Mutta remontin määrä jännittää ja se että paljon se toisen vessan tekeminen kustantaa ym. 

Toiseen kivaan kohteeseen laitoin äsken viestiä et pääsiskö katsomaan. Siinä oli kaikki kohdallaan mutta remonttia tehty tosi vähän. Että joutuuko sinnekin tehdä paljon remonttia. Se selviää sitten aikanaan. 

Polvien kanssa olin perjantaina lääkärissä, niihin piti laittaa kukonhelttauutetta molempiin jotta saataisi paremmin toimimaan. Pistäminen ei tuntunut missään mutta se aineen ruiskuttaminen sattui ihan vietävästi. Lääkäri joutui kokoaika tauottaa ja odottaa että kestän taas. Sitä nestettä oli tosi paljon eikä niitä kaikkia saatu laitettua kun tuntui että polvi räjähtää ja jalka halvaantuu. Meinasi melkein taju lähteä siitä kivusta vaikka sen ei olisi pitänyt sattua. 😅

Alkuviikosta pääsivät likat vihdoin altaaseen.
Tuota oltiin odotettu, jatkuvasti kyselevät että
koska uudestaan 😃


Todella ihana lääkäri oli, sain siinä pötkötellä ja toipua rauhassa. Toinen polvi jäi odottamaan että auttaako tuo piikki mitään ja laitetaanko sitten vaan kortisonia seuraavaksi. Pari päivää tuntui etten voi laittaa painoa tuohon vasemmalle kun lumpio siellä muljahteli miten sattui mutta nyt voin jo kävellä ihan hyvin. Kipeä se on yhä, rappusissa huomasi hyvin ettei se särky ainakaan ole kadonnut. 

Soittelen ensi viikolla terkkariin ja mietitään että mitä seuraavaksi 😊 Onneksi lääkäri oli noin mukava, oli edellinen lääkärini lähtenyt muualle ja aina jännittää miten seuraava suhtautuu minuun mutta olin positiivisesti yllättynyt ja toivon ettei taas heti vaihtuisi. 

Auto oli keväällä parin tonnin remontissa joka onneksi meni pääosin ostaessa hankitun vakuutuksen piikkiin niin että myyjä maksoi. Nyt siinä on taas jotain vikaa, hytkyttää tyhjäkäynnillä niin että meinaa tulla merisairaaksi ja muutenkin tosi outo tyhjäkäynti. Ja tietenkin näillä ilmoilla lakkasi ilmastointi toimimasta, ihan liian peruskakkaa 🙊😂 Pitää siitä jonnekin soittaa ja toivoa ettei olisi kallista korjata.

Kaikenlaista säätöä, joskus toivon ettei olisi mutta mitäpä sitten jäisi jäljelle. Ainiin, Anssin autoon oli törmätty tuossa parkkipaikalla. Anssi oli näkevinään joku ilta että poliisit lähtivät tuosta pihasta kiireesti johonkin niin epäili olisiko osunut Anssin autoon. Mutta luulen että olisivat tulleet selvittämään asian? Mutta se on nyt vakuutusyhtiöllä hoidossa että saisi käytyä pellit suoristamassa jossain. 

Tällainenkin yllätys tuotiin kotiin alkuviikosta. 
Meille tuli 1. vuosi aviossa täyteen ja Anssi osti
pitkään haluamani kosketinsoittimet 💏
Vielä kun ehtisi soitella! 😂

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! 😎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti